Schuurwoningen verkoopinformatie

Van de Schuurwoningen zijn er twee geschakeld en drie vrijstaand. De indeling van woning 11 is gespiegeld ten opzichte van onderstaande plattegronden.

Neem voor meer informatie contact op met de makelaar.

Prijslijst Schuurwoningen

9. Bungalow

€ 625.000

10. Bungalow

€ 570.000

11. Bungalow

€ 560.000

12. Bungalow

€ 590.000

13. Bungalow

€ 645.000

Begane grond

Verdieping

De gebruiksoppervlakte van een woning is de oppervlakte waarvoor wordt ingeschat dat deze nuttig gebruikt kan worden. Deze maat wordt gebruikt voor het vergelijken van woningen of maken van technische berekeningen. De gebruiksoppervlakte bereken je (kortweg) door alle binnenmuurse oppervlaktes van de woning bij elkaar op te tellen, met uitzondering van vloeroppervlakte die een vrije hoogte hebben kleiner dan 1,5 meter. Bij het schuine dak of dakkapel is de grens aangegeven met een van een ‘1500mm-lijn’.

De maten in de illustraties zijn de werkelijke m2, dus niet van de gebruiksoppervlakte.

Download

Bekijk of download hieronder de technische omschrijving en de situatietekening

Bekijk of download hieronder de verkooptekeningen

Niets van deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder voorafgaand schriftelijke toestemming van OTENTIQ  Vastgoed Ontwikkeling. De tekeningen en artist impressions zijn zo natuurgetrouw mogelijk uitgevoerd. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend, noch aan de plattegronden, gevelbeelden en illustraties.