VIEW02

In verkoop: 15 royale appartementen in Waalwijk

30 11 2023

Genieten van twee werelden
in nog mooiere Stationsstraat

OTENTIQ is druk nog met alle voorbereidingen voor start verkoop van Krakter Waalwijk, maar de datum start verkoop is gepland voor 20 december aanstaande!

De ontwikkeling van een hoogwaardig complex van 15 royale koopappartementen centrum Waalwijk. Het nieuwbouwproject betekent andermaal een verfraaiing van de aanblik van de Stationsstraat in Waalwijk. Want vergane glorie en leegstand in een winkelstraat, daar is niemand bij gebaat.

Appartementen met drie tot vier kamers en een woonoppervlak vanaf 110 m2. Het privilege van parkeren op eigen terrein met ruimschoots voldoende plekken. Een eigen balkon, een loggia of een riant dakterras. Toekomstige bewoners zal het aan niets ontbreken in de royale appartementen met een meer dan prima afwerkingsniveau. Daar komt bij dat de bijzondere ligging van het appartementengebouw het woongenot verder verhoogt. Aan de voorzijde lonkt de dynamiek en de reuring van een levendig stadshart. Terwijl zich aan de achterzijde een groene oase uitstrekt die rust en ruimte ademt. Gegarandeerd genieten van het beste van twee werelden!

Interesse? U kunt op de hoogte blijven door zich in te schrijven via de website of Funda

Woonerf Buitenkans in Herpt:
de bouw is gestart!

03 12 2023

Agrarisch verleden inspireert tot 
woonerf met duurzame woningen

Herpt is een goed verborgen parel in de Brabantse gemeente Heusden. Aan de dorpsrand zal in 2023 een serie van twaalf duurzame woningen verrijzen: Buitenkans. Comfortabel landelijk wonen op een uitgelezen plek in het buitengebied van Herpt. Een voormalige agrarische onderneming was de inspiratiebron voor Buitenkans. Vijf ‘schuurwoningen’ en zeven ‘loodswoningen’ vormen samen een eigentijds woonerf. Een exclusief plan dat tot de verbeelding spreekt van een gevarieerde doelgroep met uiteenlopende woonwensen. 

De bouw van Buitenkans is inmiddels gestart door Bouwbedrijf Kleijngeld en alle woningen zijn uitverkocht!

Bekijken

Uitverkocht: 8 patiobungalows in  Sprang- Capelle

23 02 2024

Voortreffelijk wonen met korenmolen in je ‘achtertuin’

Een schilderachtige korenmolen met een eeuwenoude, rijke historie is de sfeervolle blikvanger van een prachtig project in voorbereiding. Aan de Oudestraat 82 in Sprang-Capelle verrijzen acht patio-bungalows. OTENTIQ realiseert deze levensloopbestendige woningen op een gunstige locatie: tussen het oude Sprang en het nieuwe Landgoed Driessen in.

Inmiddels zijn alle woningen uitverkocht in een zeer korte periode! De bouwrealisatie gaat snel beginnen.