15 royale koopappartementen in Waalwijk

19 05 2023

Genieten van twee werelden
in nog mooiere Stationsstraat

OTENTIQ is druk met alle voorbereidingen voor start verkoop van Krakter Waalwijk, de ontwikkeling van een hoogwaardig complex van 15 royale koopappartementen centrum Waalwijk. Het nieuwbouwproject betekent andermaal een verfraaiing van de aanblik van de Stationsstraat in Waalwijk. Want vergane glorie en leegstand in een winkelstraat, daar is niemand bij gebaat.

Appartementen met drie tot vier kamers en een woonoppervlak vanaf 110 m2. Het privilege van parkeren op eigen terrein met ruimschoots voldoende plekken. Een eigen balkon, een loggia of een riant dakterras. Toekomstige bewoners zal het aan niets ontbreken in de royale appartementen met een meer dan prima afwerkingsniveau. Daar komt bij dat de bijzondere ligging van het appartementengebouw het woongenot verder verhoogt. Aan de voorzijde lonkt de dynamiek en de reuring van een levendig stadshart. Terwijl zich aan de achterzijde een groene oase uitstrekt die rust en ruimte ademt. Gegarandeerd genieten van het beste van twee werelden!

Interesse? U kunt op de hoogte blijven door zich in te schrijven via de website of Funda

Woonerf Buitenkans in Herpt:
de bouw is gestart!

03 04 2023

Agrarisch verleden inspireert tot 
woonerf met duurzame woningen

Herpt is een goed verborgen parel in de Brabantse gemeente Heusden. Aan de dorpsrand zal in 2023 een serie van twaalf duurzame woningen verrijzen: Buitenkans. Ook de buurt kan zich vinden in de nieuwe bestemming van het gebied, waarbij met name de architectuur kon rekenen op applaus. 

Comfortabel landelijk wonen op een uitgelezen plek in het buitengebied van Herpt. Een voormalige agrarische onderneming was de inspiratiebron voor Buitenkans. Vijf ‘schuurwoningen’ en zeven ‘loodswoningen’ vormen samen een eigentijds woonerf. Een exclusief plan dat tot de verbeelding spreekt van een gevarieerde doelgroep met uiteenlopende woonwensen. 

De bouw van Buitenkans is inmiddels gestart en er is nog één twee-onder-één kap woning te koop. Interesse? Contact gerust AMB Makelaars via 0416 23 50 25 of check Funda.

Bijna-energieneutraal

Met een serie vrijstaande woningen, twee-onder-één-kappers en rijwoningen sluit Buitenkans aan op de voorkeuren van verschillende generaties. Van jonge gezinnen met kinderen tot stellen die toe zijn aan een levensloopbestendige woning met een compleet woonprogramma op de begane grond. 
Ook als het gaat om energieprestaties is sprake van een buitenkans. Alle woningen zijn ontworpen en gebouwd volgens de eisen voor bijna-energieneutrale gebouwen (BENG).

Bekijken

8 patiobungalows in voorbereiding in Sprang- Capelle

01 05 2023

Voortreffelijk wonen met korenmolen in je ‘achtertuin’

Een schilderachtige korenmolen met een eeuwenoude, rijke historie is de sfeervolle blikvanger van een prachtig project in voorbereiding. Aan de Oudestraat 82 in Sprang-Capelle verrijzen acht patio-bungalows. OTENTIQ realiseert deze levensloopbestendige woningen op een gunstige locatie: tussen het oude Sprang en het nieuwe Landgoed Driessen in.

Inmiddels is het project gelanceerd met de naam De Wiecken. Meer details zijn te vinden op de website. Schrijf u in en u blijft op hoogte!